Follow Me ghoeszt-x.com
Welcome, enjoy your visit !

Copy Protect 1.5 Full With Keygen

Posted by Ghoeszt-X on Aug 22, 2011

Copy Protect 1.5 Full With License
Copy Protect 1.5 adalah software yang berfungsi melindungi file-file anda agar tidak bisa dicopy oleh arang-orang yang tidak bertanggung jawab, bisa daari flashdisk, CD/DVD maupun folder. File yang telah diprotec tidak akan bisa dijalankan ditempat lain karena telah menjadi file .exe yang terenskrip, software ini juga support dengan beberapa file umum dan bisa anda lihat sendiri pada gambar dibawah ini.


Screenshot :
Copy Protect 1.5 Full With License

Copy Protect works perfectly on all 32-bit and 64-bit Windows Operating Systems that include Windows 7, Windows Vista, Windows 2008 Server, Windows XP, Windows 2000 and Window 2003 Server and it is also compatible on all file systems like FAT, FAT32 and NTFS.

Features and Benefits: 
  1. Copy Protection: Copy Protect uses advanced level of copy protection technology that cannot be tampered in any way which means your copy protected data is completely save from illegal copying and piracy.
  2. Easy to use: Copy Protect has a user-friendly graphical user interface that requires no expert technical know-how for operation. It is very easy to navigate and use.
  3. Accessibility: The program offers you a hassle free way to view, play and read your copy protected pictures, audios, videos and documents because it comes with special built-in player for your videos and audios, and a viewer for your pictures and documents.
  4. Peace of Mind: Total peace of mind from security leaks and privacy breaches. Never again fear of what’s happening to your CD, DVD or USB drive while it is being used by someone else.
  5. Portable Application: Copy Protect is unique because it creates copy protected applications which are portable. It means no need to install the program at the other end to run copy protected files.
  6. No Administrative Privileges Required: Copy Protect does not ask for any special privileges to run the copy protected application. It does not require administrative rights to play copy protected videos and audios or to read copy protected files and documents.
  7. Increased Revenue: Increase your revenue with Copy Protect by preventing illegal copying, piracy and duplication of your copyright materials.
  8. Prevent Image Theft: Now with Copy Protect, you are in full control to prevent your images and digital pictures from being theft or copied illegally. Now you can furnish a sample of your digital pictures, art work, graphic designs or plan draughts without the client being able to copy them.
Password : www.ghoeszt-x.com
    

Jika anda suka artikel Copy Protect 1.5 Full With Keygen anda boleh share dimana saja namun jika berkenan jangan lupa untuk mencantumkan link sumbernya http://thief1208.blogspot.com/2011/08/copy-protect-15-full-with-keygen.html. Mari menjadi individu yang lebih baik dengan mengutamakan kejujuran dan berbagi informasi yang bermanfaat. Terima kasih.

Related Post:

{ 14 Comment... read them below or add one }

Priagoenks said...

wah cocok buat yang nyimpen file2 "private" kayak... :D

Shinobi Blog said...

wiiiii... keren nih kayaknya...

Ghoeszt-X said...

Priagoenks : iy gan biar aman

Shinobi Blog : silahkan di coba gan...!!!

EX-DOT said...

wah iya nie penting banget aplikasi yang begini buat jaga file biar nggak seenaknya di ambil :)

Cek Info said...

mungkin ni software menghindari kita dari pembajak software alias maling2 file :)) :-d

Ghoeszt-X said...

EX-DOT : iy gan supaya aman terhindar dari orang2 kreatif yang tak bertanggung jawab..!!!

Cek Info : iy biar malingnya bigung gan...hehehe

Anonymous said...

password nya apa???

Ghoeszt-X said...

Itu gan passwordnya ada di atas
maaf lupa..!!!

Anonymous said...

Sorry gan, ane udah install dan mau rar, tapi pake password di atas (www.ghoeszt-x.com ) kagak bisa tuh gan..mohon pencerahnnya...makasih

Ghoeszt-X said...

aku barusan coba bisa kok gan
extractnya pake apa..???

uru said...

password bisa kok, itu ada spasi nya gan :((

Anonymous said...

buka rar nya ga bisa gannn
pake password apa kah?

Akhmad Muflihin said...

Gan, sdh ane download.
Tapi kok KEYGEN nya gak bisa ane downlod nieh?
Kalo bisa, kirim ke ane ya ke akhmadmuflihin@yahoo.co.id

Makasih sebelumnya gan.

Komunitas Anak TKJ said...

gan Keygen nya bisa gak di upload ke tempat lain jangan di ziddu, soal nya file adware ziddu bervirus

tolong di upload ya gan kalau sudah di upload kirim ke email fernan.situmorang@gmail.com ya gan !!
terimakasi dan salam kenal

:f :D :x B-) b-( :@ x( :? :)) :(( :s :-j :-p :-d :-y ;-h :-u :-k :-t :-g

Post a Comment

Luangkan sedikit waktu anda untuk memberi komentar kepada saya bisa berupa masukan, kritikan, atau saran agar saya tau apa kekurangan blog ini namun tidak lepas dari rasa hormat saya sebagai admin, gunakanlah kata-kata yang SOPAN karena komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb tidak akan saya tampilkan