Follow Me ghoeszt-x.com
Welcome, enjoy your visit !

Your Uninstaller Pro 7.4 2011 Full With Key

Posted by Ghoeszt-X on Nov 5, 2011

Your Uninstaller Pro 7.4 2011 Full With Key
Your Uninstaller Pro adalah salah satu software favorit ayas, software ini menurut ayas adalah software yang wajib dimiliki semua orang pemilik PC karena sangat berguna sekali ketika kita ingin mengUninstal suatu software yang tidak terpakai atau digunakan lagi. Fungsi dari software ini sendiri adalah untuk menghapus secara keseluruhan suatu file ketika diUninstal termasuk file-file registry yang berhubungan dengan file yang telah diUninstal tersebut sehingga tidak ada file-file sampah yang tertinggal dan membuat kinerja dari PC anda menjadi maksimal.

Screenshot :
Your Uninstaller Pro 7.4 2011 Full With Key

What's new in version 7.4.2011.10
Version 7.3.2011.04 includes the following improvements:
  1. Windows 8 compatible.
  2. Quicker response while searching for programs.
  3. Fixed a bug that may cause"access violation" error if you close Your Uninstaller! very quickly after started.
  4. Supports the new features of the latest version of InstallShield.
  5. Removed some registry keys from searching list so the scan speed may be increased for around 15%.
  6. Updated language files.
  7. Other minor bug fixes and changes.

PRO means this feature is only available in Pro version of Your Uninstaller!.
  • Completely remove any application installed.
  • Deep scan of registry and entire disk for unused registry entries and files. [PRO]
  • Remove programs that could not be removed by Add/Remove Program. [PRO]
  • Uninstall screen savers. [PRO]
  • Shows all applications installed on your computer with customized views. Built-in Disk Cleaner helps you find and remove unnecessary files on your disk to save space and make computer faster! [PRO]
  • Built-in IE Context Menu Cleaner, cleans the context menu of Internet Explorer. [PRO]
  • Built-in Startup Manager, take full control of Window startups. [PRO]
  • Built-in Start Menu Manager helps you keep your Start Menu clean.
  • Get the applications detail info even if it hide itself in deep directory, especially useful for finding out "Spy" applications. [PRO]
  • Backup/restore installed-applications information.
  • Uninstall with SINGLE drag-drop! Just drop a file on Your Uninstaller! icon on the desktop to see what happens! [PRO]
  • List installed applications with appropriate icons(same as you see in the Start Menu), you can easily find the application you want to uninstall.
  • Powerful search feature allows you quickly find the program you are about to uninstall.
  • Automatical detectection of invalid installations and removing them with one click.
  • Force removal of uninstall related entries in the registry(care to use!). [PRO]
  • Lighting speed at startup, 5-10 times faster than Add/Remove Program of Windows XP!
  • View all details of an certain application installed on your computer.
  • Export programs list to file or printer.
  • More...
Cara Instal :
1. Instal "yusetup7.exe" sampai selesai.
2. Setelah selesai langsung jalankan, maka akan muncul seperti gambar dibawah ini :
Your Uninstaller Pro 7.4 2011 Full With Key

3. Klik "Enter Key" lalu masukkan Nama dan Kenynya lalu klik OK
4. Selesai.
 
Password : www.ghoeszt-x.com
           

    Baca juga Your Unistaller Pro v.7.5 With Key

    Jika anda suka artikel Your Uninstaller Pro 7.4 2011 Full With Key anda boleh share dimana saja namun jika berkenan jangan lupa untuk mencantumkan link sumbernya http://thief1208.blogspot.com/2011/11/your-uninstaller-pro-74-2011-full-with.html. Mari menjadi individu yang lebih baik dengan mengutamakan kejujuran dan berbagi informasi yang bermanfaat. Terima kasih.

    Related Post:

    { 12 Comment... read them below or add one }

    IsalGames said...

    wah software andalanku nih, punyaku masi versi yg lama...
    ijin download dulu yah bro....

    Aldio said...

    selama ini ane pake Revo Uninstaller, boleh juga ni dicoba, ijin sedot y gan? thanks

    Farixsantips said...

    datang kemari sob.. datang kesini sekaligus ikut meramaikan suasana blog ini :) hehehehe
    sepertinya harus di translate dahulu nih fitur fitur YU nya :) tapi ane tau tugasnya YU untuk uninstall mantap banget nih om :)

    dualima.com said...

    lebih bersih mana neh bos, manual ato pake software

    indie said...

    cool....keep posting and work hard

    akarena said...

    amazing blog

    Ghoeszt-X said...

    IsalGames & Aldio : Monggo gan..!!

    Farixsantips, indie, Akarena : Thanks!!!

    Dualima.com : lebih bersih pakai software gan selain lebih bersih tapi juga gak ribet

    Gamecompressed said...

    wah nie dia yang aku cari2 :-g

    A7X said...

    minta follow dong

    ba-ron said...

    terimakasih :-y

    Anonymous said...

    Terima Kasih Banyak Bro, brmanfaat banget

    Anonymous said...

    Thanks for your personal marvelous posting!
    I genuinely enjoyed reading it, you can be a great author.I will make certain to bookmark
    your blog and will come back down the road.

    I want to encourage you to definitely continue your great job,
    have a nice evening!

    Review my web blog Hack Clash of Clans ()

    :f :D :x B-) b-( :@ x( :? :)) :(( :s :-j :-p :-d :-y ;-h :-u :-k :-t :-g

    Post a Comment

    Luangkan sedikit waktu anda untuk memberi komentar kepada saya bisa berupa masukan, kritikan, atau saran agar saya tau apa kekurangan blog ini namun tidak lepas dari rasa hormat saya sebagai admin, gunakanlah kata-kata yang SOPAN karena komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb tidak akan saya tampilkan