Follow Me ghoeszt-x.com
Welcome, enjoy your visit !

Windows XP Edition "N" SP3 Style 2010 Already activated

Posted by Ghoeszt-X on Mar 1, 2011

Windows XP Edition "N" SP3 Style 2010 based on Windows XP Professional for distribution in Europe, This edition includes Advanced Security Technologies and very high level of stability, security, power . Integrated Windows Media Player 11 . This Windows very fast and there is NO system errors and has a beautiful and attractive apperance with high resolution Themes, Icons, Wallpaper and Buttons + collection of important full programs with latest versions . Release Name: Windows XP Edition "N" SP3 Style 2010 with WMP 11 System: Windows XP Professional N with Service Pack 3 (x86) VL CD English.

Info :
  • Year : 2009
  • Language : English
  • CD Key : Already Integrated Original Key 
  • Activation : Already activated 
  • Install method : Auto Install
  • File format : ISO
  • Size : 691 MB
  • Bootable
  • Accept updates from Microsoft
Screenshot :




Programs Added :
  1. Windows Media player 11
  2. Yahoo messenger 10
  3. Winrar 3.9
  4. Mozilla firefox 3.5
  5. .net framework 2
  6. Memory improve professional v5 .2
  7. Error repair professional
  8. Clean Unistaller
  9. Icon Packager 4.1
  10. Icons pack
  11. Yahoo multi messenger regedit
  12. uTorrent
  13. Xoft spy full
  14. K lite kodec
  15. Flash player 10
  16. Cube Desktop pro 1.3.1
  17. Boot skins
  18. Icon Resize
  19. Rainmeter
  20. Refresh Icon cache
  21. True transparncy
  22. Ubericon
  23. Yzshadow
  24. ViGlance
  25. Crystal Rocket dock
  26. Microsoft Geniune Advantage
  27. Alot of New Themes, Icons, Sounds and Wallpapers

Jika anda suka artikel Windows XP Edition "N" SP3 Style 2010 Already activated anda boleh share dimana saja namun jika berkenan jangan lupa untuk mencantumkan link sumbernya http://thief1208.blogspot.com/2011/03/windows-xp-edition-n-sp3-style-2010.html. Mari menjadi individu yang lebih baik dengan mengutamakan kejujuran dan berbagi informasi yang bermanfaat. Terima kasih.

Related Post:

{ 9 Comment... read them below or add one }

kata hati said...

om om boleh minta password nya ga om?
tadi ane nyoba download tapi pas part2 nya minta password untuk bisa download...
makasih sebelum nya om...
nice blog..

Ghoeszt-X said...

passwordnya : sharingcenter.net
passwordnya bisa dilihat kok gan
coba arahkan mouse ke part 2nya pasti nanti muncul kotak info dan disitu ada passwordnya

NICUKAPIR said...

om, saya stefanus.
om, kok paswordnya tetap gak bisa?

Anonymous said...

passwordnya ga bisa bos,,...please,,,.

Anonymous said...

sharingcentre.net masih blm bs open bos. udh dicoba berkali2.

iwan said...

mas password nya nggak mau tuh,apa nggak bisa dibuka dengan password sharingcentre.net gimana dong nih??

Anonymous said...

pasword tidak bisa boss :-d

Anonymous said...

filenya udah gak ada b-( :x

Ali said...

Gak bisa di download di mediafire

:f :D :x B-) b-( :@ x( :? :)) :(( :s :-j :-p :-d :-y ;-h :-u :-k :-t :-g

Post a Comment

Luangkan sedikit waktu anda untuk memberi komentar kepada saya bisa berupa masukan, kritikan, atau saran agar saya tau apa kekurangan blog ini namun tidak lepas dari rasa hormat saya sebagai admin, gunakanlah kata-kata yang SOPAN karena komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb tidak akan saya tampilkan