Follow Me ghoeszt-x.com
Welcome, enjoy your visit !

Windows 7 Arc Gamer Edition

Posted by Ghoeszt-X on Feb 2, 2011

Windows 7 Arc Gamer Edition waktu pertama kali baca judulnya pasti langsung penasaran seperti apa windows ini, windows ini adalah versi terbaru dari windows 7 dan temanya pun keren-keren, sudahlah dari pada makin lama penasarannya langsung kita lihat keunggulan-keunggulan dari windows ini.

ARC v/s Gamer edition :
  • NEW START ORB
  • NEW BOOT SCREEN
  • NEW INSTALL SCREEN
  • NEW LOG ON SCREEN
  • NEW SHELL STYLE
  • NEW LOGO
  • SMALLER AND FASTER THAN ARC
  • UPDATED TILL 5TH MAY’10
  • NEW WALLPAPERS
  • GAMER EDITION IS ACTIVATED FOR EVER
Application Installed :
  • 7-Zip
  • Adobe Flash Player ActiveX
  • Winrar
  • Java
  • Microangelo on display
  • Acrobat Reader
  • Shutter
Apa yang baru..?? 
  • OS ini modded adalah instalasi penuh tanpa pengawasan
  • Ini efisien & telah dioptimalkan untuk Anda, pengguna
  • Semua sistem tweak yang baru akan membawa Anda menginstal lebih cepat
  • Boot lebih cepat 
  • Sebuah desktop tajam
 Screenshot :






Components Removed:

Accessories :
  • Accessibility
  • Character Map
  • Mobility Center
  • Speech Support
  • Welcome Center
Services :
  • Error Reporting
  • Quality Windows Audio Video Experience
System :
  • Natural Language
  • Reliability and Performance Monitor
  • Tablet PC
Options :
  • DEP (Data Execution Prevention) = Disabled (AlwaysOff)
  • User *** Control (UAC) = Disabled
  • AntiSpyware Realtime Protection = Disabled
  • AutoPlay = Enabled
  • Paging Executive = Disabled
  • Power scheme = High performance
  • Power button = Shutdown
  • Sleep button = Enabled
  • Control Panel – Classic View = Enabled
  • Show hidden files and folders = Yes
  • Show protected operating system files = No
  • Show extensions for known file types = Yes
  • IE Phishing Filter = Disabled
  • IE Phishing Verification Ballon Tips = Disabled
Services :
  • AXINSTSV = Disabled
  • ADPBRIT = Disabled
  • ALG = Disabled
  • BITDES = Disabled
  • BLUESVC = Disabled
  • BRANDC = Disabled
  • CERTPROPSVC = Disabled
  • CREMANAG = Disabled
  • DPS = Disabled
  • DSH = DisabledDLTC = Disabled
  • EFS = Disabled
  • FAX = Disabled
  • FDPHOST = Disabled
  • HKMSVC = Disabled
  • HOMEGROUPLISTENER = Disabled
  • HOMEGROUPPROVIDER = Disabled
  • HIDA = Disabled
  • ISD = Disabled
  • ICS = Disabled
  • IPHLPSVC = Disabled
  • LINKTDM = Disabled
  • MiSCSI = Disabled
  • NETPSS = Disabled
  • NETLOGON = Disabled
  • NAPA = Disabled
  • OFFLF = Disabled
  • PEERNRP = Disabled
  • PEERNG = Disabled
  • PEERNIM = Disabled
  • PNPIP = Disabled
  • PNRPSVC = Disabled
  • PDES = Disabled
  • REMOTDC = Disabled
  • REMOTEDS = Disabled
  • REMOTEDSUP = Disabled
  • REMOTEREGISTRY = Disabled
  • ROUTACC= Disabled
  • SCARDSVR = Disabled
  • SCPOLICYSVC = Disabled
  • SNMP = Disabled
  • WEVC = Disabled
  • WBIOSRVC = Disabled
  • WCARDSVC = Disabled
  • WCOLSYS = Disabled
  • WCONECT = Disabled
  • WINDEFEND = Disabled
  • WMPNETWORKSVC = Disabled
  • WREMOTEM= Disabled
  • WSEARCH = Disabled
  • WINHTTPWP = Disabled
Tweaks :
  • Programs and Features to right click
  • Change wallpaper to right click
  • Task manager to right click
  • Take Ownership of any File or Directory
  • Show file extensions
  • Command Prompt” when you right click a folder
  • Device Manager” to the right click menu of “Computer”
  • Services” to the right click menu of “Computer”
  • Edit Registry” to the right click menu of “Computer”
  • MSCONFIG” to the right click menu of “Computer”
  • Notepad as a Right Click Item
  • Disable Default Hidden Shares – This keeps Windows from creating the Admin$, C$, etc. shares (which are security holes) automatically on start-up.
  • Open any folder on your computer in a new window
  • All items have an “edit..” on right-click sending to notepad
  • Register / unregister to the context menu for .ocx files
  • Register / unregister to the context menu for .dll files
  • Right click option for unknown files (Open with notepad)
  • New CMD file to right click > New
  • Open NFO files with notepad
  • Restore previous folder windows at logon
  • Stops the ‘Welcome Center’ loading (for current user) when Windows starts
  • Disable User ***s Control (UAC)
  • Disable Automatic Updates (not the ability to update – just disables the automatic background updates and balloon tips)
  • ‘Copy to Folder’ and ‘Move to Folder’ to right click
  • And Many more Tweaks
Gimana kerenkan..???
Tapi mohon maaf aku gak bisa ngasih link downloadnya karena aku cari muter-muter kemana-mana gak nemu yang ada semua linknya sudah terhapus tapi jangan khawatir bagi anda yang ingin punya windows ini bisa order, caranya klik disini

Jika anda suka artikel Windows 7 Arc Gamer Edition anda boleh share dimana saja namun jika berkenan jangan lupa untuk mencantumkan link sumbernya http://thief1208.blogspot.com/2011/01/windows-7-arc-gamer-edition.html. Mari menjadi individu yang lebih baik dengan mengutamakan kejujuran dan berbagi informasi yang bermanfaat. Terima kasih.

Related Post:

{ 7 Comment... read them below or add one }

Anonymous said...

:f

:@

lelet

Anonymous said...

gan link yang lain ada gak untuk cracknya ???
kalo ada ane minta ya kirim ke tikusberdasi.emoband@gmail.com
makasih sebelumnya gan

hehehe

Anonymous said...

ni OS ya mas brow.....ane donlod kok kecil mamat file nya....klo OS cara aktifin crack begimana

Ghoeszt-X said...

bukan gan ini cuma cracknya saja
soalnya aku nyari file ISOnya gak ada..
kalo masalah OS ngaktifin cracknya biasanya setelah instalasi selesai
caranya seperti biasa tinggal diklik 2x saja

Anonymous said...

http://www.duckload.com/download/3284697/7.ARC.GAMER_Edition.x86.rar

Anonymous said...

kok iconnya ngak penuh gan?
mohon pencerahannya gan

Anonymous said...

Great post.

Here is my blog post: adtitan google plus android

:f :D :x B-) b-( :@ x( :? :)) :(( :s :-j :-p :-d :-y ;-h :-u :-k :-t :-g

Post a Comment

Luangkan sedikit waktu anda untuk memberi komentar kepada saya bisa berupa masukan, kritikan, atau saran agar saya tau apa kekurangan blog ini namun tidak lepas dari rasa hormat saya sebagai admin, gunakanlah kata-kata yang SOPAN karena komentar yang mengandung SPAM, SARA, Pornografi dsb tidak akan saya tampilkan